6 Kasım 2012 Salı

Wolfteam İlk Alan Sistem


Wolfteam oyununda yeni bir sistem olan “İlk Alışveriş Yapan Sistemi” yeni kayıt olmuş ve daha önce hiç alışveriş yapmamış oyuncularımızı ilgilendiriyor. 




Sisteme girdiğiniz anda 5 kademeye kadar yükselen bir bilet sistemi, ve bu biletleri aldığınızda kaçıncı kademeden hangi hediyeyi seçeceğiniz bir alan bulunmakta. Bu alanda kademelerin nakit miktarları mevcut ve bu nakit miktarları her kademede artıyor. 

4. Kademeye kadar tane hesabıyla satın alınan eşyalar mevcut. 5. Kademeye geldiğimiz anda ise set bölümü mevcut. Diğer sekmelerde eşya alımı için nakit karşılığında aldığınız biletlerin sayısı kademe olarak artmakta. Fakat 5. Seviyede set halinde eşyalar bulunduğu için bu bölümde tek bilet verilmektedir. 

Sistem üzerinden sadece 1 defa alışveriş yapılabiliyor. Yani hiç alışveriş yapmamış oyuncuların bu sistemden yararlanabilme hakkı vardır fakat bu oyuncular da sadece 1 defa yararlanabilir. 

NASIL JOYPARA ALABİLİRİM? 
Joypara Yükle >>> Oyun İçi nakite çevir>>>> Keyfini Çıkar

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bloğumuzda Wolfteam Bilgilendirme Paylaşımlarının Haricinde Paylaşımlar Bulunmamaktadır Hak Sahiplerinin İstği Üzerine Yayınalar Sitemizden KaldırırılırWolfteam

X