4 Şubat 2012 Cumartesi

Wolfteam Oyuncuları İçin Oyun klavyesi ve oyun mouse

Wolfteam 

ogitech G19 Keyboard for Gaming

İleri oyun teknolojisinin tüm silahlarını emrinize veren bir LCD klavye.



Logitech G serisi. Sizi hedefinize ulaştıran donanım.
Bir milimetre. Bir milisaniye. İhtiyaç duyduğunuz anda kişiselleştirebileceğiniz bir denetim imkanı. Bütün fark en küçük ayrıntılarda gizli. Sıradan cihazlardan farklı olarak, tüm Logitech G Serisi ürünler üstün performanslarıyla size tam uyum sağlamaları ve gerçeklik hissi vermeleri için tasarlandı.



G serisini özel kılan şey kişiselleştirilebilirliği. Ve sınırları zorlayan üstün performansı. G serisi size şimdiye kadar kimsenin veremediği özellikler sunuyor. G serisi sizin ne istediğinizi ve neye ihtiyaç duyduğunuzu anlıyor çünkü bizler sadece oyun camiasını dinlemekle kalmıyoruz, aynı zamanda onun bir parçasıyız da...

Logitech G serisi. Hedefinize doğru özgürce yol almanızı sağlayan donanım... Zafer ise size kalmış.

G serisi ürün ailesinden neler bekleyebilirsiniz? İşte birkaç örnek:
Logitech® G9x Lazer Fare üzerinde ağırlık ayarlama sistemi
Logitech G serisi klavyeler üzerinde kişiselleştirilebilir LED'ler
G13 gelişmiş oyun paneli üzerinde 87 programlanabilir makro
Logitech® G35 Surround Sound Kulaklık üzerinde Değiştirilebilir başlık süngerleri
Logitech® Flight System G940 üzerinde 250'den fazla seçenek atayabileceğiniz programlanabilir düğmelerle tam donanımlı bir HOTAS (Aktif Gaz ve Dümen Kontrolü) tasarımı
G serisi klavyenizin GamePanel™ LCD'sini istediğiniz oyun için istediğiniz şekilde programlamanıza olanak tanıyan bir yazılım geliştirme kiti


Renginizi seçin
Karakterlerin arka aydınlatmasını dilediğiniz renge ayarlayarak klavyenizi ortamınıza uyacak şekilde kişiselleştirebilirsiniz.



Mücadele başlasın




Ayarlanabilir arka aydınlatma rengi
Karakterlerin arka aydınlatmasını bilgisayarınızın ve oyun donanımınızın geri kalanına uygun bir renge ayarlayarak kişiselleştirebilir ve tuşların yerini karanlıkta bile kolaylıkla bulabilirsiniz.



İki yüksek hızlı USB 2.0 bağlantı noktası
Güçlü USB bağlantı noktaları bir yandan MP3 çalarlar ve flash sürücüler gibi çevrebirimlerle karşılıklı veri aktarımı yapmanızı sağlarken, diğer yandan da pilli cihazları şarj eder.



Oyun/masaüstü modu
Oyunlarınız kazara kesintiye uğramayacak; oyun oynarken Windows/İçerik Menüsü tuşlarını devre dışı bırakabilirsiniz.



Anında medya erişimi
Kullanışlı tek dokunuşlu denetimler ses düzeyi kontrolü ve medya oynatma seçeneklerine anında erişmenizi sağlar.



Kart üzerinde bellek
Profillerinizi kaydeder, böylelikle kişisel tercihlerinizi her yere yanınızda götürebilirsiniz.



12 tam programlanabilir G tuşu
Tuş başına üç makro ile, her oyun için tek tuşluk hareketlerden karmaşık makrolara kadar 36 benzersiz işlev yapılandırabilirsiniz. Ayrıca anında makro oluşturabilirsiniz.*



Çok tuşlu giriş
Karmaşık seri hareketleri yapmak için tek seferde en az beş tuş kullanabilirsiniz.



Akıllı kablo yönetimi
Fare, kulaklık ve diğer donanımlara ait kabloları klavyenin alt kısmındaki kanallara bağlayarak karmaşadan kurtulabilirsiniz.



Açık yazılım geliştirme kiti (SDK)
Logitech açık kaynak topluluğu tarafından GamePanel™ için özel olarak geliştirilen en yeni eklentileri yükleyebilirsiniz.

* Yazılımı yüklemeniz gerekir.

Sistem Gereksinimleri

    Windows tabanlı bilgisayar Windows® XP, Windows Vista® veya Windows® 7 Kullanılabilir yüksek hızlı USB 2.0 bağlantı noktası 20 MB kullanılabilir sabit disk alanı CD-ROM sürücü


Mac® bilgisayar
    Mac OS® X 10.4 veya sonraki bir sürüm Kullanılabilir yüksek hızlı USB 2.0 bağlantı noktası 20 MB kullanılabilir sabit disk alanı CD-ROM sürücü


Garanti Bilgileri

    1 yıl sınırlı garanti

Paket İçeriği

    Oyun amaçlı Logitech® G19 Keyboard AC güç adaptörü Yazılım CD-ROM'u Kullanıcı belgeleri
 


Daha fazla güç. Daha fazla kontrol. Daha fazla mücadele.



Olduğunuz yerden denetleyin
Programlanabilir dokuz denetim tuşu ve kart üzerindeki üç profil ayarı sayesinde birçok şeyi, çok daha hızlı yapabilirsiniz



Aslolan konfordur
Her iki elle kullanıma uygun tasarlanmış şekli ve kolay bulunan denetimleriyle, uzun saatler boyu rahat bir şekilde oyun oynayabilir, hiç zorlanmadan manevralar yapabilirsiniz.



Oyun için tasarlanmıştır
Sağlam düğmeler, 2500 dpi optik sensör ve yüksek rapor hızı ile, oyunda kontrol her zaman sizdedir.



Programlanabilir dokuz denetim tuşu sayesinde klavye komutlarını kolayca erişebileceğiniz düğmeler haline getirebilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz güç ellerinizin altında.



Kart üzerinde bellek profilleri
Tek tek oyuncular veya oyunlar için üç farklı profil programlayabilirsiniz (klavye makroları ve dpi ayarları). Bu şekilde başka bilgisayarlarda da istediğiniz gibi oyun oynayabilirsiniz.*



Kullanımı kolay yapılandırma yazılımı
Komutları istediğiniz yere sürükleyin ve bırakın. Otomatik oyun algılama özelliği, her oyunda özel yapılandırmalar kullanabilmeniz için oynadığınız oyunu algılar.*



Oyun için optik sensör
2500 dpi'lik sensör, çok çeşitli yüzeylerde yavaş veya hızlı hareketleri doğru şekilde izler. Böylece el hareketlerinize karşılık tutarlı bir yanıt alırsınız.



Dayanıklı tasarım
10 milyona kadar tıklama yapabileceğiniz düğmelere sahip bu dayanıklı fare uzun süre müthiş bir oyun performansı sunar.



Kullanıcı tarafından yapılandırılan aydınlatma
Hangi profilli kullandığınızı kolayca görebilmeniz için, her profile yedi renkten birini atayın.



Her iki el için uygun tasarım
Her iki elde de aynı derecede rahattır. Hem sağ hem de sol elle kullanıma uygun tasarlanmıştır.



1 milisaniye rapor hızı
Fareniz saniyede 1000 rapor gibi göz alıcı bir hızla USB üzerinden iletişim kurar. Bu standart USB faresinden sekiz kat daha hızlıdır.



Sistem Gereksinimleri

    Windows tabanlı bilgisayar Windows® XP, Windows Vista® veya Windows® 7 USB bağlantı noktası İsteğe bağlı yazılımı yüklemek için İnternet bağlantısı


Garanti Bilgileri

    2 yıl sınırlı donanım garantisi


Paket İçeriği

    Fare Kullanıcı belgeleri

Logitech Optical Gaming Mouse G400
Zaferi hedeflediğinizde sağlam performans.

Logitech MX518'i beğendiyseniz G400'e bayılacaksınız. Hassasiyet ve hız açısından ciddi ilerleme kaydetmek için gereken özellikler elinizin altında.



Hassas hedefleme
Sıradan bir fare ulaşamadığı 3600 dpi (MX518'den 2 kat daha fazla dpi) sahip optik G400, size noktayı hedefleme ve işaretleme hassasiyeti sunar.



Hedefe Kilitlenin
Dört dpi düzeyine anında erişim özelliği, hassas piksel hedeflemeden ışık hızında manevralara geçiş yapabilmenizi sağlar



Zorlu testlerden geçirilmiştir
Konfor için tasarlanan kavrama yeri, düşük derecede sürtünmeli ayağı ve sekiz adet programlanabilir düğme rahat etmenizi ve kontrolün sizde olmasını sağlar.



3600 dpi optik motor
Noktayı hedefleme ve işaretleme hassasiyetiyle beğeni topluyor.



Tutarlı yanıt verme oranı
Fiziksel fare hareketleri, hızından bağımsız olarak aynı miktarda imleç hareketine çevrilir: Başka “oyun” sensörlerindeki %5+ oranı ile kıyaslandığında <%0,5 oranında değişiklik gösterir.



Konforunuz için özel olarak şekillendirilmiş kavrama yerleri
Oyunda daha uzun süre kalmanızı sağlamak için zorlu testlerden geçirilmiş, doğal bir şekilde kavrama rahatlığı sunan efsanevi tasarımımıza bayılacaksınız.



1 milisaniye geri bildirim hızı
Fareniz saniyede 1000 geri bildirim gibi göz alıcı bir hızla USB üzerinden iletişim kurar. Bu standart USB faresinden sekiz kat daha hızlıdır.



Polytetrafluoroethylene ayaklar
Bu düşük sürtünmeli ayak hemen hemen tüm yüzeylerde rahatça kayar ve daha rahat bir hareket sunmak üzere sürtünmeyi ortadan kaldırır.



Oyun içinde hassasiyet değiştirme
Oyunu bölmek zorunda kalmadan piksel hassasiyetinde hedeflemeden (400 dpi) ışık hızında manevralara (en çok 3600 dpi) geçiş yapın.



DPI kaydırma
Tek bir düğmeye basarak önceden tanımlanmış DPI düzeyine hemen geçiş yapın. Sniper oyunları için idealdir.




Sekiz adet programlanabilir düğme
Yapılandırma gerekmeden oyununuzun ve farenizin performansını kontrol edin. Ya da Logitech Oyun yazılımımızı indirebilir ve istediğiniz şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz.



Dayanıklı tasarım
10 milyona kadar tıklama yapabileceğiniz düğmeler ve 250 km'ye kadar test edilen ayakla bu fare uzun süre müthiş bir oyun performansı sunuyor.



Gelişmiş yazılım
İsteğe bağlı Logitech Oyun Yazılımıyla farenizi her oyuna kolayca uyarlayabilirsiniz.



Sistem Gereksinimleri

Windows tabanlı bilgisayar
    Windows® XP, Windows Vista® veya Windows® 7 USB bağlantı noktası İsteğe bağlı yazılımı yüklemek için İnternet bağlantısı


Garanti Bilgileri

    3 yıl sınırlı donanım garantisi


Paket İçeriği

    Fare Kullanıcı belgeleri **Yaygın olarak kullanılan bez ve plastik oyun fare pad'leri ile ölçüldüğünde. Teknik özellikler yüzeye bağlı olarak değişiklik gösterebilir. ** Ahşap kaplama masada ölçülmüştür. Teknik özellikler yüzeye bağlı olarak değişiklik gösterebilir.


Teknik Özellikler

    İzleme Çözünürlüğü: 400–3600 dpi Görüntü işleme: 5,8 megapiksel/saniye Maks. ivme: 25G* Maks. hız: 70–140* inç/saniye Yanıt verme USB veri biçimi: 16 bit/eksen USB bildirim hızı: 1000/saniye Uyku modu: Devre dışı Kayma Dinamik sürtünme katsayısı – µ (k): .09** Statik sürtünme katsayısı – µ (s): .14* Toplam ağırlık: 133 gram Kablolu: 15 gram Dayanıklılık Düğmesi ömrü: 10 milyon tıklama Feet: 250 kilometre
 Logitech Gaming Keyboard G510

Kazanmanız için gereken araçlara ve zekaya anında erişin.



Core intel
GamePanel™ LCD, bildirimler, oynatıcı ve sunucu bilgileriyle sizi haberdar eder ve daha pek çok kolaylık sağlar.



Renginizi seçin
Rengini istediğiniz gibi değiştirebileceğiniz karakter arka ışığı, klavyeyi gerecinize göre kişiselleştirmenize olanak sağlar.



Net bir şekilde konuşun
Entegre UB ses takım arkadaşlarınızla strateji belirlemenize ve düşmanlarla net bir dijital sesle konuşmanıza olanak sağlar.



18 adet programlanabilir G tuşu
Tuş başına üç makroyla her oyun için tek tuşa basma, karmaşık makrolar veya LUA komut dosyaları da dahil olmak üzere 54 ayrı işlev yapılandırabilirsiniz. İsterseniz anında makro da oluşturabilirsiniz.



Tam hızlı USB
500 Hz (iki milisaniye) rapor hızı. Diğer oyun klavyelerinden dört kat hızlı olup her milisaniyenin önemli olduğu anlarda ihtiyacınız olan performansı sunar.



Çok tuşlu giriş
Aynı anda istediğiniz beş tuşa basın ve hepsi algılansın. Bu şekilde bir defada bir sürü şey yapabilirsiniz.



Oyun/masaüstü modu
Kazalar yüzünden oyununuz bölünmesin. Windows/Kısayol Menüsü tuşlarını kolayca devre dışı bırakın.



Anında medya erişimi
Kullanışlı tek tuşla kontrol özelliği, ses kontrolü ve medya oynatma seçeneklerine anında erişmenizi sağlar.


Düz klavye düzeni
Aşina olduğunuz düzen Enter tuşu, Page up/Page Down altı paketi, ve ok tuşları için tam yükseklikte tuşlar içerir.



Sistem Gereksinimleri



GamePanel™ LCD, Logitech® GamePanel™ teknolojisini destekleyen yazılım gerektirir. Şu adresi ziyaret edin: www.logitech.com/gamepanel

GamePanel LCD, özel arka ışık ve G-tuşu programlama yazılımın yüklenmesini gerektirir.

Garanti Bilgileri

    2 yıl sınırlı donanım garantisi


Paket İçeriği

    Klavye Avuç içi desteği Yazılım CD'si Kullanıcı belgeleri

Logitech G13 Advanced Gameboard
Oyunu değiştiren kontrol ve konforla siperler kazabilir, komutayı elinize alabilir ve her an değerli bilgilere ulaşabilirsiniz. Veya bir LCD oyun klavyesi ile oyunu değiştiren konfor ve kontrolü her yere yanınızda götürebilirsiniz.



İpuçlarını kaçırmayın
GamePanel™ LCD canlı istatistikler ve sistem bilgilerinin yanı sıra, oyun arkadaşlarınızdan gelen mesajları da görüntüler. Gücünüze güç katacak donanımla ilgili daha fazlasını öğrenin.




Tam istediğiniz gibi bir oyun
Her oyun için 25 adete kadar tek tuşluk işlevler veya karmaşık makrolar yapılandırabilirsiniz; hatta oyuna devam ederken yeni makrolar kaydedebilirsiniz.*



Renginizi seçin
Karakterlerin arka aydınlatmasını dilediğiniz renge ayarlayarak oyun klavyenizi bilgisayarınıza ve oyun donanımınıza uyacak şekilde kişiselleştirebilirsiniz.



Bir GamePanel™ LCD ekran, 25 programlanabilir tuş ve doğal hatlı tasarım ile bu oyun klavyesi size oyunu değiştiren bir konfor ve kontrol sağlayacak.

GamePanel™ LCD ile daha detaylı bir görünüm
Canlı istatistikler ve sistem bilgilerinin yanı sıra, oyun arkadaşlarınızdan gelen mesajları da anında görerek taktik bilgilerine kolaylıkla ulaşacaksınız. GamePanel hakkında daha fazlasını öğrenin.



25 programlanabilir tuş
Tuşlarınızı oyun tarzınıza en uygun şekilde kişiselleştirebilir ve hatta oyuna devam ederken tuşlara karmaşık aksiyonlar ve tek basmalık hareketler atayabilirsiniz.*



Programlanabilir mini joystick
Hızlı ve kolay manevralar için ihtiyaç duyduğunuz kontrol başparmağınızın altında.


Arkadan aydınlatmalı tuşlar
Tuşları dilediğiniz arka aydınlatma rengi ile kişiselleştirebilirsiniz. Işığın yetersiz olduğu hatta hiç olmadığı bir ortamda oynarken bile basacağınız tuşu kolayca bulun.



Doğal hatlı tasarım
Uzun oyun maratonları boyunca daha rahat etmeniz için elinizin ve parmaklarınızın doğal şekline uyar.



Açık yazılım geliştirme kiti (SDK)
Logitech açık kaynak topluluğu tarafından GamePanel™ için özel olarak geliştirilen en yeni eklentileri yükleyebilirsiniz.



Sağlam, tutarlı tasarım
Oyununuz yoğunlaştığında, oyun klavyeniz sizi yarı yolda bırakmaz. Stratejik ayak konumu. Sabit ağırlık (650 gram).



Büyük, içbükey düğmeler
Ana satıra dokunarak düğmelerin yerini bulabilirsiniz.



Kart üzerinde bellek
Profillerinizi kaydeder, böylelikle kişisel tercihlerinizi her yere yanınızda götürebilirsiniz.
Yazılımı yüklemeniz gerekir.



Kolay taşınabilir tasarım
Bu taşınabilir oyun klavyesi ile gittiğiniz her yerde oyuna devam edebilirsiniz.



Sistem Gereksinimleri

    256 MB RAM 20 MB kullanılabilir sabit disk alanı CD-ROM sürücü USB bağlantı noktası GamePanel™ LCD, Logitech® GamePanel™ teknolojisini destekleyen bir yazılım gerektirir. Kısmi bir liste için kutunun ön tarafına bakın veya şu adresi ziyaret edin: www.logitech.com/gamepanel Windows tabanlı bilgisayar Pentium® veya uyumlu işlemcili bilgisayar Windows® XP, Windows Vista®, Windows® 7 Mac bilgisayar Mac OS® X 10.4 veya sonraki bir sürüm


Paket İçeriği


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bloğumuzda Wolfteam Bilgilendirme Paylaşımlarının Haricinde Paylaşımlar Bulunmamaktadır Hak Sahiplerinin İstği Üzerine Yayınalar Sitemizden KaldırırılırWolfteam

X