30 Ocak 2012 Pazartesi

30 Ocak 2012 Wolfteam Siyanür Hilesi İndir

Wolfteam

Wolfteam Siyanür Hilesi İndir Download,Wolfteam Siyanür Hilesi 2012 İndir Download,Wolfteam Siyanür Hilesi Yeni,Wolfteam Siyanür Hilesi Hacki İndir Download



İmage


Herkes soruyor Wolfteam Siyanür Hilesi İndir Download ne işe yarar diye işte cevabı:

Ne işe yarar?
- Bir nevi lag programıdır, online oyunlar anlık olarak internete veri gönderip aldığı için aktiviteler anlık olarak gerçekleşir.

Örnek vermek gerekirse Wolfteam'da yürüme hareketleriniz, ateş edip öldürdüğünüz adamlar anlık olarak UDP bağlantısı ile diğer istemcilere gönderilir. Bu program ile oyun içerisinde UDP bağlantınızı sonlandırarak veri iletişimini durdurabilirsiniz.
Bu sayede bulunduğunuz konum ve öldürdüğünüz adamlar gönderilemez, diğer oyuncuların konumları ve yaptıkları da size iletilmez.

Wolfteam Siyanür Hilesi İndir Download Nasıl kullanılır?
Örnek olarak Wolfteam'da s2 yıkımı oynuyorsunuz. Hayalet kurt alıp bir yere saklanın, Siyanür'ü devreye sokmak için ayarladığınız tuşa basın ve hızlı bir şekilde rakibinizi öldürün, Siyanür'ü devre dışı yaptığınızda o sizi görmeden öldürmüş olacaksınız. Bu şekilde 4-5 kişiyi aynı anda, hiç farkettirmeden öldürebilirsiniz. Ya da gardiyan kurt ile defans yapıp, siyanürü devreye soktuktan sonra rakipleri öldürüp devredışı bırakabilirsiniz. Bu sayede canınız dahi azalmayacaktır.


NOT: Hileyi indirip kurun,programı çalıştırın ve oyuna girin.
Aktif etme butonuna bastıktan sonra 7 saniye içinde iptal etmeniz gerekir aksi takdirde oyundan atar.


Şimdide Wolfteam Siyanür Hilesi İndir Download,Wolfteam Siyanür Hilesi 2012 İndir Download,Wolfteam Siyanür Hilesi Yeni,Wolfteam Siyanür Hilesi Hacki İndir Download İndirme Zamanı İndir:

indir resmi
http://hotfile.com/dl/142276803/19e640e/...s.rar.html



1 yorum:

Adsız dedi ki...

işallah çalışr

Yorum Gönder

 

Bloğumuzda Wolfteam Bilgilendirme Paylaşımlarının Haricinde Paylaşımlar Bulunmamaktadır Hak Sahiplerinin İstği Üzerine Yayınalar Sitemizden KaldırırılırWolfteam

X